łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna pita z soczystymi chińskimi pulpecikami w aromatycznym sosie warzywnym. Domowe klopsiki pieczone w piekarniku, podane w chrupiących chlebkach pita z dodatkiem świeżej kapusty.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 kwietnia, 2025
Odkryj tradycyjne podhalańskie grule - regionalne ziemniaki z polskich gór. Poznaj ich kulturowe znaczenie, pochodzenie oraz wyjątkowe sposoby przygotowania charakterystyczne dla góralszczyzny.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna pita z soczystymi chińskimi pulpecikami w aromatycznym sosie warzywnym. Domowe klopsiki pieczone w piekarniku, podane w chrupiących chlebkach pita z dodatkiem świeżej kapusty.
Odkryj tradycyjne podhalańskie grule - regionalne ziemniaki z polskich gór. Poznaj ich kulturowe znaczenie, pochodzenie oraz wyjątkowe sposoby przygotowania charakterystyczne dla góralszczyzny.