Czas przygotowania
Rodzaj dania
Składniki
średnie
75 min.
4 os.
Odkryj autentyczny smak Węgier z przepisem na langosza z gulaszem wołowym. Chrupiące placki ziemniaczane z aromatycznym, majerankowo-paprykowym gulaszem to doskonały pomysł na sycący posiłek pełen wyrazistych smaków.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 maja, 2025
Odkryj sekret tradycyjnego polskiego rumsztyku - soczystego kotleta wołowego z udźca i polędwicy. Poznaj historię, techniki przygotowania i najlepsze przyprawy do tego klasycznego dania kuchni polskiej.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 kwietnia, 2025
Odkryj tradycyjne podhalańskie grule - regionalne ziemniaki z polskich gór. Poznaj ich kulturowe znaczenie, pochodzenie oraz wyjątkowe sposoby przygotowania charakterystyczne dla góralszczyzny.