trudne
90 min.
6 os.
Soczyste mięso królika marynowane w aromatycznych ziołach i warzywach, pieczone do perfekcji. Domowy przepis na pysznego królika z chrupiącą skórką i bogatym smakiem. Idealne danie na rodzinny obiad.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 kwietnia, 2025
Odkryj tradycyjne podhalańskie grule - regionalne ziemniaki z polskich gór. Poznaj ich kulturowe znaczenie, pochodzenie oraz wyjątkowe sposoby przygotowania charakterystyczne dla góralszczyzny.
trudne
90 min.
6 os.
Soczyste mięso królika marynowane w aromatycznych ziołach i warzywach, pieczone do perfekcji. Domowy przepis na pysznego królika z chrupiącą skórką i bogatym smakiem. Idealne danie na rodzinny obiad.
Odkryj tradycyjne podhalańskie grule - regionalne ziemniaki z polskich gór. Poznaj ich kulturowe znaczenie, pochodzenie oraz wyjątkowe sposoby przygotowania charakterystyczne dla góralszczyzny.