łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 maja, 2025
Odkryj autentyczną shoarmę - bliskowschodnie danie, które podbiło polskie stoły. Poznaj historię, tradycyjne metody przygotowania i nowoczesne warianty tego aromatycznego przysmaku z Libanu. Kulinarna podróż na 2025 rok.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
Odkryj autentyczną shoarmę - bliskowschodnie danie, które podbiło polskie stoły. Poznaj historię, tradycyjne metody przygotowania i nowoczesne warianty tego aromatycznego przysmaku z Libanu. Kulinarna podróż na 2025 rok.