łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 18 kwietnia, 2025
Odkryj szwajcarską tradycję raclette - wyjątkowy sposób serwowania topionego sera wywodzący się od alpejskich pasterzy. Poznaj historię i sposób przygotowania tego kulinarnego dziedzictwa na swoim stole.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
Odkryj szwajcarską tradycję raclette - wyjątkowy sposób serwowania topionego sera wywodzący się od alpejskich pasterzy. Poznaj historię i sposób przygotowania tego kulinarnego dziedzictwa na swoim stole.