łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 kwietnia, 2025
Odkryj sekret Yorkshire pudding - puszystego przysmaku, który króluje na brytyjskich stołach podczas niedzielnych obiadów. Poznaj historię i tradycję tego wyjątkowego wypieku, idealnego dodatku do pieczeni wołowej.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
Odkryj sekret Yorkshire pudding - puszystego przysmaku, który króluje na brytyjskich stołach podczas niedzielnych obiadów. Poznaj historię i tradycję tego wyjątkowego wypieku, idealnego dodatku do pieczeni wołowej.