łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
Odkryj plince - tradycyjne placki ziemniaczane z Europy Wschodniej, popularne na Litwie, Białorusi i w Polsce. Poznaj historię, recepturę i regionalne warianty tego wyjątkowego przysmaku kuchni wschodnioeuropejskiej.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
Odkryj plince - tradycyjne placki ziemniaczane z Europy Wschodniej, popularne na Litwie, Białorusi i w Polsce. Poznaj historię, recepturę i regionalne warianty tego wyjątkowego przysmaku kuchni wschodnioeuropejskiej.