łatwe
40 min.
4 os.
Tradycyjny uzbecki pilaw z aromatycznym ryżem, soczystą karkówką i warzywami. Pikantny, orientalny smak wzbogacony kuminem rzymskim i kolendrą. Prosta receptura kuchni azjatyckiej na wyraziste danie.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
łatwe
40 min.
4 os.
Tradycyjny uzbecki pilaw z aromatycznym ryżem, soczystą karkówką i warzywami. Pikantny, orientalny smak wzbogacony kuminem rzymskim i kolendrą. Prosta receptura kuchni azjatyckiej na wyraziste danie.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.