średnie
90 min.
4 os.
Tradycyjne dolmadakia - greckie gołąbki z liści winogron z farszem mięsno-ryżowym, doprawione ziołami i duszone z cytryną. Pyszna śródziemnomorska przekąska na rodzinny obiad.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 maja, 2025
Odkryj najlepsze rodzaje ryżu do przygotowania tradycyjnych gołąbków. Poznaj właściwości ryżu okrągłoziarnistego i średnioziarnistego, które zapewnią idealną konsystencję i soczystość farszu w 2025 roku.
średnie
90 min.
4 os.
Tradycyjne dolmadakia - greckie gołąbki z liści winogron z farszem mięsno-ryżowym, doprawione ziołami i duszone z cytryną. Pyszna śródziemnomorska przekąska na rodzinny obiad.
Odkryj najlepsze rodzaje ryżu do przygotowania tradycyjnych gołąbków. Poznaj właściwości ryżu okrągłoziarnistego i średnioziarnistego, które zapewnią idealną konsystencję i soczystość farszu w 2025 roku.