średnie
90 min.
5 os.
Tradycyjna gęś faszerowana jabłkami, przyprawiona aromatyczną mieszanką z Przyprawą do kurczaka Knorr. Soczyste mięso i słodko-kwaśne nadzienie tworzą idealne danie na wyjątkowe okazje rodzinne.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 maja, 2025
Odkryj sekret tradycyjnego polskiego rumsztyku - soczystego kotleta wołowego z udźca i polędwicy. Poznaj historię, techniki przygotowania i najlepsze przyprawy do tego klasycznego dania kuchni polskiej.
średnie
90 min.
5 os.
Tradycyjna gęś faszerowana jabłkami, przyprawiona aromatyczną mieszanką z Przyprawą do kurczaka Knorr. Soczyste mięso i słodko-kwaśne nadzienie tworzą idealne danie na wyjątkowe okazje rodzinne.
Odkryj sekret tradycyjnego polskiego rumsztyku - soczystego kotleta wołowego z udźca i polędwicy. Poznaj historię, techniki przygotowania i najlepsze przyprawy do tego klasycznego dania kuchni polskiej.