łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z cytryną i Przyprawą Knorr. Pieczone do chrupiącej skórki z karmelizowanym miodem na wierzchu. Prosty przepis na wyrazisty, pikantny obiad.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka pieczone z pieczarkami, cukinią, pomidorkami cherry i szpinakiem. Proste danie jednogarnkowe w kamionkach, doprawione przyprawą Knorr. Idealne na rodzinny obiad!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 maja, 2025
Dowiedz się, jak prawidłowo pasteryzować galaretę wieprzową w słoikach różnej pojemności. Poznaj optymalne czasy gotowania od 60 do 120 minut, które zapewnią bezpieczeństwo i doskonały smak domowej galarety.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z cytryną i Przyprawą Knorr. Pieczone do chrupiącej skórki z karmelizowanym miodem na wierzchu. Prosty przepis na wyrazisty, pikantny obiad.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczyste udka kurczaka pieczone z pieczarkami, cukinią, pomidorkami cherry i szpinakiem. Proste danie jednogarnkowe w kamionkach, doprawione przyprawą Knorr. Idealne na rodzinny obiad!
Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.
Dowiedz się, jak prawidłowo pasteryzować galaretę wieprzową w słoikach różnej pojemności. Poznaj optymalne czasy gotowania od 60 do 120 minut, które zapewnią bezpieczeństwo i doskonały smak domowej galarety.