łatwe
30 min.
5 os.
Aromatyczne pulpeciki w sosie curry z mlekiem kokosowym i orientalnymi przyprawami. Delikatne mięsne kulki doprawione kminem rzymskim, podane z ryżem i kolendrą - prosta droga do egzotycznych smaków kuchni hinduskiej.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste brazylijskie pulpeciki z kaszą, miętą i natką pietruszki. Aromatyczne, łatwe w przygotowaniu danie, które zachwyci smakiem. Idealne na obiad lub kolację z rodziną. Podawane z cytryną.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 maja, 2025
Dowiedz się, jak prawidłowo pasteryzować galaretę wieprzową w słoikach różnej pojemności. Poznaj optymalne czasy gotowania od 60 do 120 minut, które zapewnią bezpieczeństwo i doskonały smak domowej galarety.
łatwe
30 min.
5 os.
Aromatyczne pulpeciki w sosie curry z mlekiem kokosowym i orientalnymi przyprawami. Delikatne mięsne kulki doprawione kminem rzymskim, podane z ryżem i kolendrą - prosta droga do egzotycznych smaków kuchni hinduskiej.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste brazylijskie pulpeciki z kaszą, miętą i natką pietruszki. Aromatyczne, łatwe w przygotowaniu danie, które zachwyci smakiem. Idealne na obiad lub kolację z rodziną. Podawane z cytryną.
Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.
Dowiedz się, jak prawidłowo pasteryzować galaretę wieprzową w słoikach różnej pojemności. Poznaj optymalne czasy gotowania od 60 do 120 minut, które zapewnią bezpieczeństwo i doskonały smak domowej galarety.