łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste piersi kurczaka nadziewane kremowym serem pleśniowym, pistacjami i natką pietruszki. Szybkie i eleganckie danie, idealne na codzienny obiad lub specjalne okazje. Delikatne mięso z wyrazistym nadzieniem zachwyci każdego miłośnika serów.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste piersi kurczaka w aromatycznym sosie jogurtowym z ziołami. Delikatne, pieczone mięso z kremowym sosem to doskonała alternatywa dla tradycyjnych kotletów. Idealne na obiad lub kolację - szybkie i pełne smaku danie!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 maja, 2025
Dowiedz się, jak prawidłowo pasteryzować galaretę wieprzową w słoikach różnej pojemności. Poznaj optymalne czasy gotowania od 60 do 120 minut, które zapewnią bezpieczeństwo i doskonały smak domowej galarety.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste piersi kurczaka nadziewane kremowym serem pleśniowym, pistacjami i natką pietruszki. Szybkie i eleganckie danie, idealne na codzienny obiad lub specjalne okazje. Delikatne mięso z wyrazistym nadzieniem zachwyci każdego miłośnika serów.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste piersi kurczaka w aromatycznym sosie jogurtowym z ziołami. Delikatne, pieczone mięso z kremowym sosem to doskonała alternatywa dla tradycyjnych kotletów. Idealne na obiad lub kolację - szybkie i pełne smaku danie!
Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.
Dowiedz się, jak prawidłowo pasteryzować galaretę wieprzową w słoikach różnej pojemności. Poznaj optymalne czasy gotowania od 60 do 120 minut, które zapewnią bezpieczeństwo i doskonały smak domowej galarety.