łatwe
20 min.
4 os.
Soczysty pieczony kurczak z warzywami i cytryną, przyprawiony aromatycznymi ziołami i przyprawą Knorr. Chrupiąca, złocista skórka i soczyste mięso w towarzystwie cukinii, szalotki i pomidorków.
łatwe
90 min.
4 os.
Odkryj przepis na najlepszego pieczonego kurczaka z chrupiącą skórką i soczystym wnętrzem. Prosty sposób przygotowania z sosem sojowym, imbirem, papryką i majerankiem. Idealny na rodzinny obiad!
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 maja, 2025
Dowiedz się, jak prawidłowo pasteryzować galaretę wieprzową w słoikach różnej pojemności. Poznaj optymalne czasy gotowania od 60 do 120 minut, które zapewnią bezpieczeństwo i doskonały smak domowej galarety.
łatwe
20 min.
4 os.
Soczysty pieczony kurczak z warzywami i cytryną, przyprawiony aromatycznymi ziołami i przyprawą Knorr. Chrupiąca, złocista skórka i soczyste mięso w towarzystwie cukinii, szalotki i pomidorków.
łatwe
90 min.
4 os.
Odkryj przepis na najlepszego pieczonego kurczaka z chrupiącą skórką i soczystym wnętrzem. Prosty sposób przygotowania z sosem sojowym, imbirem, papryką i majerankiem. Idealny na rodzinny obiad!
Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.
Dowiedz się, jak prawidłowo pasteryzować galaretę wieprzową w słoikach różnej pojemności. Poznaj optymalne czasy gotowania od 60 do 120 minut, które zapewnią bezpieczeństwo i doskonały smak domowej galarety.