łatwe
30 min.
4 os.
Domowy hamburger z soczystą pomidorową salsą - soczyste mięso mielone z ogórkami i ketchupem, podane z aromatyczną salsą z pomidorów, cebuli i ziół na opieczonej bułce. Idealne na grilla!
łatwe
60 min.
4 os.
Domowe hamburgery z soczystym mięsem mielonym, ziołami prowansalskimi i dodatkami. Prosta alternatywa dla fast foodu, którą przygotujesz na grillu. Pyszne, soczyste i pełne smaku burgery prosto z Twojej kuchni.
średnie
30 min.
6 os.
Odkryj sekret domowych hamburgerów, które zachwycą każdego! Soczyste kotlety z mięsa mielonego, wzbogacone cebulą i ogórkiem, podane z kremowym sosem serowym. Idealny przepis na rodzinny obiad lub spotkanie z przyjaciółmi.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 14 maja, 2025
Dowiedz się, jak prawidłowo pasteryzować galaretę wieprzową w słoikach różnej pojemności. Poznaj optymalne czasy gotowania od 60 do 120 minut, które zapewnią bezpieczeństwo i doskonały smak domowej galarety.
łatwe
30 min.
4 os.
Domowy hamburger z soczystą pomidorową salsą - soczyste mięso mielone z ogórkami i ketchupem, podane z aromatyczną salsą z pomidorów, cebuli i ziół na opieczonej bułce. Idealne na grilla!
łatwe
60 min.
4 os.
Domowe hamburgery z soczystym mięsem mielonym, ziołami prowansalskimi i dodatkami. Prosta alternatywa dla fast foodu, którą przygotujesz na grillu. Pyszne, soczyste i pełne smaku burgery prosto z Twojej kuchni.
średnie
30 min.
6 os.
Odkryj sekret domowych hamburgerów, które zachwycą każdego! Soczyste kotlety z mięsa mielonego, wzbogacone cebulą i ogórkiem, podane z kremowym sosem serowym. Idealny przepis na rodzinny obiad lub spotkanie z przyjaciółmi.
Odkryj tradycyjny polski galert - wyjątkową galaretę mięsną z wielowiekową historią. Poznaj tajniki przygotowania tego tężejącego przysmaku, który zawdzięcza swoją konsystencję naturalnemu kolagenowi z wywaru mięsnego.
Dowiedz się, jak prawidłowo pasteryzować galaretę wieprzową w słoikach różnej pojemności. Poznaj optymalne czasy gotowania od 60 do 120 minut, które zapewnią bezpieczeństwo i doskonały smak domowej galarety.