łatwe
30 min.
4 os.
Delikatna wątróbka duszona w kremowym sosie z cebulą - przepis, który odmieni Twoje podejście do tego podrobu. Szybkie danie z esencjonalnym sosem pieczeniowym i śmietaną, idealne dla całej rodziny.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 maja, 2025
łatwe
35 min.
4 os.
Delikatna wątróbka drobiowa zawinięta w szynkę szwarcwaldzką z oscypkiem i śliwką, duszona z cebulą. Aromatyczne przyprawy nadają pikantności temu smakowitemu daniu, idealnemu na obiad lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 4 maja, 2025
Odkryj fuczki - tradycyjne śląskie danie z kwaśnej kapusty, które od XIX wieku gości na stołach regionu. Poznaj historię i kulturowe znaczenie tej prostej, ale pełnej smaku potrawy z bogatego dziedzictwa kulinarnego Śląska.
łatwe
30 min.
4 os.
Delikatna wątróbka duszona w kremowym sosie z cebulą - przepis, który odmieni Twoje podejście do tego podrobu. Szybkie danie z esencjonalnym sosem pieczeniowym i śmietaną, idealne dla całej rodziny.
łatwe
35 min.
4 os.
Delikatna wątróbka drobiowa zawinięta w szynkę szwarcwaldzką z oscypkiem i śliwką, duszona z cebulą. Aromatyczne przyprawy nadają pikantności temu smakowitemu daniu, idealnemu na obiad lub kolację.
Odkryj fuczki - tradycyjne śląskie danie z kwaśnej kapusty, które od XIX wieku gości na stołach regionu. Poznaj historię i kulturowe znaczenie tej prostej, ale pełnej smaku potrawy z bogatego dziedzictwa kulinarnego Śląska.