średnie
90 min.
6 os.
Tradycyjne polskie łazanki z kapustą kiszoną i grzybami - domowy makaron zapiekany warstwowo z aromatyczną kapustą. Idealne danie obiadowe o wyrazistym smaku, przygotowane według klasycznego przepisu.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste frykadelki w aromatycznym sosie cebulowym - prosty przepis na wyraziste danie obiadowe. Delikatne pulpety z mięsa mielonego w kremowym sosie idealnie komponują się z ziemniakami lub ryżem.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjne świąteczne łazanki z kapustą i grzybami - pyszna wigilijna potrawa, którą przygotujesz z kiszonej kapusty, pieczarek i makaronu. Idealne danie na wigilijny stół, które zachwyci całą rodzinę.
łatwe
30 min.
4 os.
Tradycyjne łazanki z białą kapustą i kiełbasą - klasyczne polskie danie, idealne na obiad lub kolację. Proste w przygotowaniu, kremowe i aromatyczne, z dodatkiem pieczarek i przypraw Knorr. Prawdziwa kwintesencja polskiej kuchni!
łatwe
45 min.
5 os.
Tradycyjne łazanki z kapustą i mięsem - domowe danie jednogarnkowe, które łączy smak gotowanej kapusty, podsmażanego mięsa i makaronu. Proste w przygotowaniu, pełne aromatu i idealnie doprawione.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne frykadelki w kremowym sosie bazyliowo-kaparowym podane z ziemniaczanym purée. Domowe kotleciki z orzeszkami pinii, idealne na rodzinny obiad. Proste i sycące danie w eleganckim wydaniu.
średnie
45 min.
6 os.
Tradycyjne łazanki z kapustą i kiełbasą - pyszne polskie danie jednogarnkowe. Połączenie makaronu, kapusty i wędlin tworzy sycący, aromatyczny posiłek idealny na rodzinny obiad.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 25 maja, 2025
Odkryj tradycyjne polskie frykadelki - małe, soczyste kotleciki mięsne z bogatą historią. Poznaj ich skandynawskie korzenie, sposoby przygotowania i rolę w polskiej kuchni od XIX wieku do współczesności.
średnie
90 min.
6 os.
Tradycyjne polskie łazanki z kapustą kiszoną i grzybami - domowy makaron zapiekany warstwowo z aromatyczną kapustą. Idealne danie obiadowe o wyrazistym smaku, przygotowane według klasycznego przepisu.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste frykadelki w aromatycznym sosie cebulowym - prosty przepis na wyraziste danie obiadowe. Delikatne pulpety z mięsa mielonego w kremowym sosie idealnie komponują się z ziemniakami lub ryżem.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjne świąteczne łazanki z kapustą i grzybami - pyszna wigilijna potrawa, którą przygotujesz z kiszonej kapusty, pieczarek i makaronu. Idealne danie na wigilijny stół, które zachwyci całą rodzinę.
łatwe
30 min.
4 os.
Tradycyjne łazanki z białą kapustą i kiełbasą - klasyczne polskie danie, idealne na obiad lub kolację. Proste w przygotowaniu, kremowe i aromatyczne, z dodatkiem pieczarek i przypraw Knorr. Prawdziwa kwintesencja polskiej kuchni!
łatwe
45 min.
5 os.
Tradycyjne łazanki z kapustą i mięsem - domowe danie jednogarnkowe, które łączy smak gotowanej kapusty, podsmażanego mięsa i makaronu. Proste w przygotowaniu, pełne aromatu i idealnie doprawione.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne frykadelki w kremowym sosie bazyliowo-kaparowym podane z ziemniaczanym purée. Domowe kotleciki z orzeszkami pinii, idealne na rodzinny obiad. Proste i sycące danie w eleganckim wydaniu.
średnie
45 min.
6 os.
Tradycyjne łazanki z kapustą i kiełbasą - pyszne polskie danie jednogarnkowe. Połączenie makaronu, kapusty i wędlin tworzy sycący, aromatyczny posiłek idealny na rodzinny obiad.
Odkryj tradycyjne polskie frykadelki - małe, soczyste kotleciki mięsne z bogatą historią. Poznaj ich skandynawskie korzenie, sposoby przygotowania i rolę w polskiej kuchni od XIX wieku do współczesności.