łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa fasolka po bretońsku w nowej odsłonie - bez pomidorów! Odkryj delikatną wersję z białą fasolą, kiełbasą i sosem serowo-kalafiorowym. Idealna z pieczywem lub bagietką. Klasyka polskiej kuchni w jasnej odsłonie!
łatwe
15 min.
6 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z kiełbasą - szybkie i sycące danie kuchni polskiej. Idealne na obiad, kolację lub lunch do pracy. Łatwy przepis z białą fasolą, cebulą i aromatyczną kiełbasą wiejską.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku - pyszne danie jednogarnkowe z białą fasolą, boczkiem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na sycący posiłek, który smakuje jeszcze lepiej po odgrzaniu. Idealna na rodzinny obiad lub przyjęcie.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z fasolą jaś, kiełbasą i aromatycznym sosem pomidorowym. Pyszne, sycące danie jednogarnkowe idealne z pieczywem. Prosty przepis na klasyk polskiej kuchni.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki z rostbefu z miodowo-ziołową glazurą. Idealnie grillowane mięso wołowe z aromatyczną marynatą na bazie szalotki, czosnku i tymianku. Doskonały przepis na grilla z pieczonymi ziemniakami.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki w aromatycznym sosie pieprzowym - idealne danie na wyjątkową okazję. Odkryj sekret przygotowania wyrazistego sosu z zielonym pieprzem, winem i musztardą Dijon, który podkreśli smak mięsa.
łatwe
30 min.
2 os.
Soczysty stek z grilla z rostbefu wołowego, marynowany w soku z cytryny i przyprawie Knorr. Idealnie wysmażony i skropiony sosem Worcestershire - amerykańska klasyka przygotowana w domowym zaciszu.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 26 maja, 2025
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty grillowany stek wołowy w chrupiącej ciabatcie z konfiturą z cebuli, serem i rukolą. Idealne danie na grilla z prostą marynowaną wołowiną i domowymi dodatkami.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj sekret soczystych steków z aromatycznym masłem! Trzy warianty: koper włoski z cytryną, pomarańczowo-kolendrowe i czosnkowo-ziołowe. Idealne do perfekcyjnie wysmażonego mięsa na kolację.
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa fasolka po bretońsku w nowej odsłonie - bez pomidorów! Odkryj delikatną wersję z białą fasolą, kiełbasą i sosem serowo-kalafiorowym. Idealna z pieczywem lub bagietką. Klasyka polskiej kuchni w jasnej odsłonie!
łatwe
15 min.
6 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z kiełbasą - szybkie i sycące danie kuchni polskiej. Idealne na obiad, kolację lub lunch do pracy. Łatwy przepis z białą fasolą, cebulą i aromatyczną kiełbasą wiejską.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku - pyszne danie jednogarnkowe z białą fasolą, boczkiem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na sycący posiłek, który smakuje jeszcze lepiej po odgrzaniu. Idealna na rodzinny obiad lub przyjęcie.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z fasolą jaś, kiełbasą i aromatycznym sosem pomidorowym. Pyszne, sycące danie jednogarnkowe idealne z pieczywem. Prosty przepis na klasyk polskiej kuchni.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki z rostbefu z miodowo-ziołową glazurą. Idealnie grillowane mięso wołowe z aromatyczną marynatą na bazie szalotki, czosnku i tymianku. Doskonały przepis na grilla z pieczonymi ziemniakami.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste steki w aromatycznym sosie pieprzowym - idealne danie na wyjątkową okazję. Odkryj sekret przygotowania wyrazistego sosu z zielonym pieprzem, winem i musztardą Dijon, który podkreśli smak mięsa.
łatwe
30 min.
2 os.
Soczysty stek z grilla z rostbefu wołowego, marynowany w soku z cytryny i przyprawie Knorr. Idealnie wysmażony i skropiony sosem Worcestershire - amerykańska klasyka przygotowana w domowym zaciszu.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty grillowany stek wołowy w chrupiącej ciabatcie z konfiturą z cebuli, serem i rukolą. Idealne danie na grilla z prostą marynowaną wołowiną i domowymi dodatkami.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj sekret soczystych steków z aromatycznym masłem! Trzy warianty: koper włoski z cytryną, pomarańczowo-kolendrowe i czosnkowo-ziołowe. Idealne do perfekcyjnie wysmażonego mięsa na kolację.