łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa fasolka po bretońsku w nowej odsłonie - bez pomidorów! Odkryj delikatną wersję z białą fasolą, kiełbasą i sosem serowo-kalafiorowym. Idealna z pieczywem lub bagietką. Klasyka polskiej kuchni w jasnej odsłonie!
łatwe
15 min.
6 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z kiełbasą - szybkie i sycące danie kuchni polskiej. Idealne na obiad, kolację lub lunch do pracy. Łatwy przepis z białą fasolą, cebulą i aromatyczną kiełbasą wiejską.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku - pyszne danie jednogarnkowe z białą fasolą, boczkiem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na sycący posiłek, który smakuje jeszcze lepiej po odgrzaniu. Idealna na rodzinny obiad lub przyjęcie.
łatwe
45 min.
6 os.
Tradycyjna polska ryba po grecku - soczyste filety rybne pod warzywną kołderką z marchewki i cebuli. Idealna na Wigilię lub codzienny obiad. Proste danie, które smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Sprawdzony przepis na 6 porcji.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z fasolą jaś, kiełbasą i aromatycznym sosem pomidorowym. Pyszne, sycące danie jednogarnkowe idealne z pieczywem. Prosty przepis na klasyk polskiej kuchni.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna ryba w chrupiącej panierce z placków ziemniaczanych Knorr. Delikatne kawałki ryby otulone w aromatycznym cieście z czerwoną cebulą, usmażone na złoty kolor. Idealna na obiad lub kolację!
łatwe
50 min.
6 os.
Soczysta dorada z grilla z kremowym szpinakiem, suszonymi pomidorami i chrupiącym oscypkiem. Pikantne dodatki idealnie komponują się z delikatnym mięsem ryby. Szybki przepis na efektowne danie z grilla.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczysty okoń z grilla z maślano-ziołowym nadzieniem. Dowiedz się jak przygotować rybę w całości, uzyskując chrupiącą skórkę i soczyste mięso. Idealny przepis na grillowane ryby z aromatycznymi ziołami.
łatwe
45 min.
4 os.
Delikatna ryba gotowana w wermucie z koperkiem włoskim, bulionem Knorr i aromatycznymi ziołami. Pieczona z pomidorami i czosnkiem, podawana z chrupiącą bagietką. Doskonały przepis na wykwintny obiad.
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa fasolka po bretońsku w nowej odsłonie - bez pomidorów! Odkryj delikatną wersję z białą fasolą, kiełbasą i sosem serowo-kalafiorowym. Idealna z pieczywem lub bagietką. Klasyka polskiej kuchni w jasnej odsłonie!
łatwe
15 min.
6 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z kiełbasą - szybkie i sycące danie kuchni polskiej. Idealne na obiad, kolację lub lunch do pracy. Łatwy przepis z białą fasolą, cebulą i aromatyczną kiełbasą wiejską.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku - pyszne danie jednogarnkowe z białą fasolą, boczkiem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na sycący posiłek, który smakuje jeszcze lepiej po odgrzaniu. Idealna na rodzinny obiad lub przyjęcie.
łatwe
45 min.
6 os.
Tradycyjna polska ryba po grecku - soczyste filety rybne pod warzywną kołderką z marchewki i cebuli. Idealna na Wigilię lub codzienny obiad. Proste danie, które smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Sprawdzony przepis na 6 porcji.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z fasolą jaś, kiełbasą i aromatycznym sosem pomidorowym. Pyszne, sycące danie jednogarnkowe idealne z pieczywem. Prosty przepis na klasyk polskiej kuchni.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszna ryba w chrupiącej panierce z placków ziemniaczanych Knorr. Delikatne kawałki ryby otulone w aromatycznym cieście z czerwoną cebulą, usmażone na złoty kolor. Idealna na obiad lub kolację!
łatwe
50 min.
6 os.
Soczysta dorada z grilla z kremowym szpinakiem, suszonymi pomidorami i chrupiącym oscypkiem. Pikantne dodatki idealnie komponują się z delikatnym mięsem ryby. Szybki przepis na efektowne danie z grilla.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczysty okoń z grilla z maślano-ziołowym nadzieniem. Dowiedz się jak przygotować rybę w całości, uzyskując chrupiącą skórkę i soczyste mięso. Idealny przepis na grillowane ryby z aromatycznymi ziołami.
łatwe
45 min.
4 os.
Delikatna ryba gotowana w wermucie z koperkiem włoskim, bulionem Knorr i aromatycznymi ziołami. Pieczona z pomidorami i czosnkiem, podawana z chrupiącą bagietką. Doskonały przepis na wykwintny obiad.