łatwe
25 min.
4 os.
Szybka i aromatyczna fajita z kurczakiem - autentyczne danie meksykańskie gotowe w 15 minut! Soczyste kawałki kurczaka z kolorowymi paprykami i przyprawami, podane z tortillą. Idealny pomysł na błyskawiczny obiad z egzotycznym akcentem.
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne fajitas z kurczakiem w stylu meksykańskim z kremowym sosem z awokado i jalapeno. Szybkie danie z soczystym mięsem, kolorowymi warzywami i aromatyczną kolendrą podane w tortilli.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 12 maja, 2025
Odkryj autentyczne ossobuco - wykwintną potrawę z Lombardii. Poznaj tradycyjną włoską sztukę przygotowania goleni cielęcej, której historia sięga XVIII wieku. Prawdziwa perła kuchni mediolańskiej.
łatwe
25 min.
4 os.
Szybka i aromatyczna fajita z kurczakiem - autentyczne danie meksykańskie gotowe w 15 minut! Soczyste kawałki kurczaka z kolorowymi paprykami i przyprawami, podane z tortillą. Idealny pomysł na błyskawiczny obiad z egzotycznym akcentem.
trudne
90 min.
4 os.
Tradycyjne żebra po kasselsku z kapustą i aromatycznym bulionem grzybowym Knorr. Proste danie jednogarnkowe, które zachwyca bogatym smakiem i idealnie komponuje się z ziemniakami. Doskonały obiad dla całej rodziny.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszne fajitas z kurczakiem w stylu meksykańskim z kremowym sosem z awokado i jalapeno. Szybkie danie z soczystym mięsem, kolorowymi warzywami i aromatyczną kolendrą podane w tortilli.
łatwe
110 min.
6 os.
Soczyste żebra wołowe w aromatycznej śliwkowej glazurze. Mięso marynowane w przyprawach Knorr, gotowane i pieczone do perfekcji. Idealne danie główne na rodzinny obiad lub specjalną okazję.
Odkryj autentyczne ossobuco - wykwintną potrawę z Lombardii. Poznaj tradycyjną włoską sztukę przygotowania goleni cielęcej, której historia sięga XVIII wieku. Prawdziwa perła kuchni mediolańskiej.