łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste eskalopki z polędwiczki z mozzarellą i pomidorami. Delikatne mięso złożone na pół, przyprawione i obsmażone, podane z roztopionym serem i świeżą bazylią. Szybki i pyszny obiad!
łatwe
30 min.
5 os.
Soczyste eskalopki zapiekane z mozzarellą, bazylią i pomidorami, podane z makaronem i kremowym sosem winnym. Idealne na szybki obiad lub uroczystą kolację. Proste w przygotowaniu danie o intensywnym serowym smaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
Odkryj plince - tradycyjne placki ziemniaczane z Europy Wschodniej, popularne na Litwie, Białorusi i w Polsce. Poznaj historię, recepturę i regionalne warianty tego wyjątkowego przysmaku kuchni wschodnioeuropejskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste eskalopki z polędwiczki z mozzarellą i pomidorami. Delikatne mięso złożone na pół, przyprawione i obsmażone, podane z roztopionym serem i świeżą bazylią. Szybki i pyszny obiad!
łatwe
30 min.
5 os.
Soczyste eskalopki zapiekane z mozzarellą, bazylią i pomidorami, podane z makaronem i kremowym sosem winnym. Idealne na szybki obiad lub uroczystą kolację. Proste w przygotowaniu danie o intensywnym serowym smaku.
Odkryj plince - tradycyjne placki ziemniaczane z Europy Wschodniej, popularne na Litwie, Białorusi i w Polsce. Poznaj historię, recepturę i regionalne warianty tego wyjątkowego przysmaku kuchni wschodnioeuropejskiej.