łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne mini dynie faszerowane meksykańskim nadzieniem z mięsem, fasolą i kukurydzą. Idealne danie na jesienny obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 20 maja, 2025
Odkryj autentyczne pastitsio - warstwową grecką zapiekankę z makaronu i mięsa, której historia sięga XVI wieku. Poznaj przepis na to tradycyjne danie, idealne na rodzinne uroczystości.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne mini dynie faszerowane meksykańskim nadzieniem z mięsem, fasolą i kukurydzą. Idealne danie na jesienny obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
Odkryj autentyczne pastitsio - warstwową grecką zapiekankę z makaronu i mięsa, której historia sięga XVI wieku. Poznaj przepis na to tradycyjne danie, idealne na rodzinne uroczystości.