łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne mini dynie faszerowane meksykańskim nadzieniem z mięsem, fasolą i kukurydzą. Idealne danie na jesienny obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 maja, 2025
Odkryj nikujaga - tradycyjne japońskie danie łączące delikatną wołowinę z ziemniakami w słodko-słonym sosie. Poznaj historię tego komfortowego przysmaku z ery Meiji, który podbił serca Japończyków.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne mini dynie faszerowane meksykańskim nadzieniem z mięsem, fasolą i kukurydzą. Idealne danie na jesienny obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
Odkryj nikujaga - tradycyjne japońskie danie łączące delikatną wołowinę z ziemniakami w słodko-słonym sosie. Poznaj historię tego komfortowego przysmaku z ery Meiji, który podbił serca Japończyków.