łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne mini dynie faszerowane meksykańskim nadzieniem z mięsem, fasolą i kukurydzą. Idealne danie na jesienny obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 15 kwietnia, 2025
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne mini dynie faszerowane meksykańskim nadzieniem z mięsem, fasolą i kukurydzą. Idealne danie na jesienny obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
Odkryj historię i smak nowojorskiej kanapki z pastrami, która podbiła polskie stoły. Poznaj jej żydowskie korzenie, tradycyjne składniki i sekrety przygotowania tego kultowego przysmaku z peklowaną wołowiną.