łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna dynia piżmowa faszerowana owocami morza, zapiekana z parmezanem i aromatycznymi ziołami. Idealne danie na jesienny obiad - łatwe w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 kwietnia, 2025
Odkryj sekret przygotowania tamago - tradycyjnego japońskiego omletu. Poznaj techniki, składniki i historię tego delikatnego przysmaku, będącego kwintesencją japońskiej precyzji kulinarnej od czasów Edo.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna dynia piżmowa faszerowana owocami morza, zapiekana z parmezanem i aromatycznymi ziołami. Idealne danie na jesienny obiad - łatwe w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.
Odkryj sekret przygotowania tamago - tradycyjnego japońskiego omletu. Poznaj techniki, składniki i historię tego delikatnego przysmaku, będącego kwintesencją japońskiej precyzji kulinarnej od czasów Edo.