łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna dynia piżmowa faszerowana owocami morza, zapiekana z parmezanem i aromatycznymi ziołami. Idealne danie na jesienny obiad - łatwe w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.
łatwe
15 min.
3 os.
Pyszne mule w sosie winnym z czosnkiem i papryczką chili. Szybkie danie owoców morza, idealne na kolację z bagietką. Delikatne małże w aromatycznym sosie z masłem i natką pietruszki.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 kwietnia, 2025
Odkryj okrasę z gęsi - tradycyjny polski przysmak kulinarny z wielowiekową historią. Poznaj, jak ten szlachetny tłuszcz kształtował polską kuchnię od średniowiecza i dlaczego do dziś jest ceniony przez smakoszy.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna dynia piżmowa faszerowana owocami morza, zapiekana z parmezanem i aromatycznymi ziołami. Idealne danie na jesienny obiad - łatwe w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.
łatwe
15 min.
3 os.
Pyszne mule w sosie winnym z czosnkiem i papryczką chili. Szybkie danie owoców morza, idealne na kolację z bagietką. Delikatne małże w aromatycznym sosie z masłem i natką pietruszki.
Odkryj okrasę z gęsi - tradycyjny polski przysmak kulinarny z wielowiekową historią. Poznaj, jak ten szlachetny tłuszcz kształtował polską kuchnię od średniowiecza i dlaczego do dziś jest ceniony przez smakoszy.