łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna dynia piżmowa faszerowana owocami morza, zapiekana z parmezanem i aromatycznymi ziołami. Idealne danie na jesienny obiad - łatwe w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 21 maja, 2025
Odkryj tradycyjne moskole - autentyczne placki ziemniaczane z Podhala, będące sercem góralskiej kuchni od XIX wieku. Poznaj historię i przepis na ten wyjątkowy przysmak podhalańskich pasterzy.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszna dynia piżmowa faszerowana owocami morza, zapiekana z parmezanem i aromatycznymi ziołami. Idealne danie na jesienny obiad - łatwe w przygotowaniu, pełne smaku i efektowne na talerzu.
Odkryj tradycyjne moskole - autentyczne placki ziemniaczane z Podhala, będące sercem góralskiej kuchni od XIX wieku. Poznaj historię i przepis na ten wyjątkowy przysmak podhalańskich pasterzy.