łatwe
90 min.
6 os.
Soczysty, mięciutki karczek pieczony w marynacie z gorczycą i kolendrą Knorr. Długie pieczenie w niskiej temperaturze gwarantuje wyjątkowo delikatne mięso, idealne do niedzielnego obiadu z purée ziemniaczanym.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 30 maja, 2025
Odkryj sekret tradycyjnych polskich duszonek przygotowywanych w kociołku. Poznaj techniki powolnego gotowania, które wydobywają głęboki smak i aromat tego klasycznego dania jednogarnkowego z wiejskich korzeni.
łatwe
90 min.
6 os.
Soczysty, mięciutki karczek pieczony w marynacie z gorczycą i kolendrą Knorr. Długie pieczenie w niskiej temperaturze gwarantuje wyjątkowo delikatne mięso, idealne do niedzielnego obiadu z purée ziemniaczanym.
Odkryj sekret tradycyjnych polskich duszonek przygotowywanych w kociołku. Poznaj techniki powolnego gotowania, które wydobywają głęboki smak i aromat tego klasycznego dania jednogarnkowego z wiejskich korzeni.