łatwe
30 min.
4 os.
Delikatny dorsz w kremowym sosie porowym z koperkiem i nutą cytryny. Szybkie i proste danie rybne, idealne na codzienny obiad. Poznaj przepis na soczystą rybę, która zachwyci nawet osoby nieprzekonane do potraw z dorsza.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty dorsz pieczony w piekarniku z kolorowymi warzywami i aromatyczną marynatą z majonezu, musztardy i pesto. Szybki i zdrowy pomysł na obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i prostotą przygotowania.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny dorsz pieczony w folii z warzywami - łatwy przepis na soczystą rybę z marchewką, porem i cebulą. Idealne danie na obiad lub grilla, gotowe w 35 minut. Podawaj z ziemniakami i śmietaną.
łatwe
40 min.
4 os.
Pyszny dorsz duszony z bobem, czosnkiem i miętą. Delikatna ryba przygotowana w aromatycznym bulionie z dodatkiem świeżych warzyw i ziół. Idealne danie dla miłośników lekkiej kuchni rybnej.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 maja, 2025
Odkryj tradycyjny przepis na szczupaka w zalewie octowej z cebulą - wielowiekową polską metodę konserwacji ryb. Poznaj historię marynowania i sekret przygotowania tego szlacheckiego przysmaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 kwietnia, 2025
Odkryj sekrety przygotowania doskonałego szczupaka zarówno na patelni, jak i w piekarniku. Praktyczne wskazówki dotyczące wyboru świeżej ryby, filetowania i usuwania ości dla najlepszych efektów kulinarnych.
łatwe
30 min.
4 os.
Delikatny dorsz w kremowym sosie porowym z koperkiem i nutą cytryny. Szybkie i proste danie rybne, idealne na codzienny obiad. Poznaj przepis na soczystą rybę, która zachwyci nawet osoby nieprzekonane do potraw z dorsza.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty dorsz pieczony w piekarniku z kolorowymi warzywami i aromatyczną marynatą z majonezu, musztardy i pesto. Szybki i zdrowy pomysł na obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i prostotą przygotowania.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny dorsz pieczony w folii z warzywami - łatwy przepis na soczystą rybę z marchewką, porem i cebulą. Idealne danie na obiad lub grilla, gotowe w 35 minut. Podawaj z ziemniakami i śmietaną.
łatwe
40 min.
4 os.
Pyszny dorsz duszony z bobem, czosnkiem i miętą. Delikatna ryba przygotowana w aromatycznym bulionie z dodatkiem świeżych warzyw i ziół. Idealne danie dla miłośników lekkiej kuchni rybnej.
Odkryj tradycyjny przepis na szczupaka w zalewie octowej z cebulą - wielowiekową polską metodę konserwacji ryb. Poznaj historię marynowania i sekret przygotowania tego szlacheckiego przysmaku.
Odkryj sekrety przygotowania doskonałego szczupaka zarówno na patelni, jak i w piekarniku. Praktyczne wskazówki dotyczące wyboru świeżej ryby, filetowania i usuwania ości dla najlepszych efektów kulinarnych.