łatwe
30 min.
4 os.
Delikatny dorsz w kremowym sosie porowym z koperkiem i nutą cytryny. Szybkie i proste danie rybne, idealne na codzienny obiad. Poznaj przepis na soczystą rybę, która zachwyci nawet osoby nieprzekonane do potraw z dorsza.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty dorsz pieczony w piekarniku z kolorowymi warzywami i aromatyczną marynatą z majonezu, musztardy i pesto. Szybki i zdrowy pomysł na obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i prostotą przygotowania.
łatwe
30 min.
4 os.
Szybkie orientalne danie z kiełkami, grzybami i warzywami w aromatycznym sosie sojowo-ostrygowym. Idealne z ryżem na obiad lub kolację. Proste w przygotowaniu danie kuchni azjatyckiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny dorsz pieczony w folii z warzywami - łatwy przepis na soczystą rybę z marchewką, porem i cebulą. Idealne danie na obiad lub grilla, gotowe w 35 minut. Podawaj z ziemniakami i śmietaną.
łatwe
40 min.
4 os.
Pyszny dorsz duszony z bobem, czosnkiem i miętą. Delikatna ryba przygotowana w aromatycznym bulionie z dodatkiem świeżych warzyw i ziół. Idealne danie dla miłośników lekkiej kuchni rybnej.
łatwe
30 min.
4 os.
Delikatny dorsz w kremowym sosie porowym z koperkiem i nutą cytryny. Szybkie i proste danie rybne, idealne na codzienny obiad. Poznaj przepis na soczystą rybę, która zachwyci nawet osoby nieprzekonane do potraw z dorsza.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczysty dorsz pieczony w piekarniku z kolorowymi warzywami i aromatyczną marynatą z majonezu, musztardy i pesto. Szybki i zdrowy pomysł na obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i prostotą przygotowania.
łatwe
30 min.
4 os.
Szybkie orientalne danie z kiełkami, grzybami i warzywami w aromatycznym sosie sojowo-ostrygowym. Idealne z ryżem na obiad lub kolację. Proste w przygotowaniu danie kuchni azjatyckiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny dorsz pieczony w folii z warzywami - łatwy przepis na soczystą rybę z marchewką, porem i cebulą. Idealne danie na obiad lub grilla, gotowe w 35 minut. Podawaj z ziemniakami i śmietaną.
łatwe
40 min.
4 os.
Pyszny dorsz duszony z bobem, czosnkiem i miętą. Delikatna ryba przygotowana w aromatycznym bulionie z dodatkiem świeżych warzyw i ziół. Idealne danie dla miłośników lekkiej kuchni rybnej.