łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa fasolka po bretońsku w nowej odsłonie - bez pomidorów! Odkryj delikatną wersję z białą fasolą, kiełbasą i sosem serowo-kalafiorowym. Idealna z pieczywem lub bagietką. Klasyka polskiej kuchni w jasnej odsłonie!
łatwe
15 min.
6 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z kiełbasą - szybkie i sycące danie kuchni polskiej. Idealne na obiad, kolację lub lunch do pracy. Łatwy przepis z białą fasolą, cebulą i aromatyczną kiełbasą wiejską.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna cukinia faszerowana mięsem mielonym po włosku - szybki i sycący pomysł na obiad. Soczyste nadzienie z mięsa, pomidorów i ziół, zapieczone pod warstwą mozzarelli. Idealne danie na lato!
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku - pyszne danie jednogarnkowe z białą fasolą, boczkiem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na sycący posiłek, który smakuje jeszcze lepiej po odgrzaniu. Idealna na rodzinny obiad lub przyjęcie.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z fasolą jaś, kiełbasą i aromatycznym sosem pomidorowym. Pyszne, sycące danie jednogarnkowe idealne z pieczywem. Prosty przepis na klasyk polskiej kuchni.
łatwe
45 min.
6 os.
Pyszna cukinia faszerowana indykiem, pieczarkami i pomidorami, zapiekana z serem. Zdrowe, niskokaloryczne danie, idealne na obiad lub kolację. Łatwy przepis na faszerowane warzywa dla całej rodziny.
średnie
90 min.
4 os.
Pyszne cukinie faszerowane mielonym mięsem, ryżem i papryką, zapiekane pod serem. Domowe danie, które zachwyci smakiem i aromatem. Idealny przepis na obiad dla całej rodziny.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.
łatwe
15 min.
4 os.
Kremowa fasolka po bretońsku w nowej odsłonie - bez pomidorów! Odkryj delikatną wersję z białą fasolą, kiełbasą i sosem serowo-kalafiorowym. Idealna z pieczywem lub bagietką. Klasyka polskiej kuchni w jasnej odsłonie!
łatwe
15 min.
6 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z kiełbasą - szybkie i sycące danie kuchni polskiej. Idealne na obiad, kolację lub lunch do pracy. Łatwy przepis z białą fasolą, cebulą i aromatyczną kiełbasą wiejską.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna cukinia faszerowana mięsem mielonym po włosku - szybki i sycący pomysł na obiad. Soczyste nadzienie z mięsa, pomidorów i ziół, zapieczone pod warstwą mozzarelli. Idealne danie na lato!
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku - pyszne danie jednogarnkowe z białą fasolą, boczkiem i aromatycznymi przyprawami. Prosty przepis na sycący posiłek, który smakuje jeszcze lepiej po odgrzaniu. Idealna na rodzinny obiad lub przyjęcie.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjna fasolka po bretońsku z fasolą jaś, kiełbasą i aromatycznym sosem pomidorowym. Pyszne, sycące danie jednogarnkowe idealne z pieczywem. Prosty przepis na klasyk polskiej kuchni.
łatwe
45 min.
6 os.
Pyszna cukinia faszerowana indykiem, pieczarkami i pomidorami, zapiekana z serem. Zdrowe, niskokaloryczne danie, idealne na obiad lub kolację. Łatwy przepis na faszerowane warzywa dla całej rodziny.
średnie
90 min.
4 os.
Pyszne cukinie faszerowane mielonym mięsem, ryżem i papryką, zapiekane pod serem. Domowe danie, które zachwyci smakiem i aromatem. Idealny przepis na obiad dla całej rodziny.
Odkryj sekret idealnej fasolki po bretońsku dzięki odpowiednio dobranym przyprawom. Poznaj rolę majeranku, liścia laurowego i ziela angielskiego w kształtowaniu charakterystycznego smaku tego tradycyjnego dania.