łatwe
30 min.
5 os.
Aromatyczne pulpeciki w sosie curry z mlekiem kokosowym i orientalnymi przyprawami. Delikatne mięsne kulki doprawione kminem rzymskim, podane z ryżem i kolendrą - prosta droga do egzotycznych smaków kuchni hinduskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kawałki kurczaka w aromatycznym sosie pomarańczowym z dodatkiem imbiru, orzechów i kolendry. Szybki przepis na wykwintne danie, które łączy delikatne mięso z cytrusową słodyczą - idealne na rodzinny obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste brazylijskie pulpeciki z kaszą, miętą i natką pietruszki. Aromatyczne, łatwe w przygotowaniu danie, które zachwyci smakiem. Idealne na obiad lub kolację z rodziną. Podawane z cytryną.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 13 kwietnia, 2025
Odkryj Colcannon - tradycyjne irlandzkie puree z ziemniaków i jarmużu, które od XVII wieku stanowi esencję kuchni Zielonej Wyspy. Poznaj historię, składniki i kulturowe znaczenie tego pożywnego przysmaku.
łatwe
30 min.
5 os.
Aromatyczne pulpeciki w sosie curry z mlekiem kokosowym i orientalnymi przyprawami. Delikatne mięsne kulki doprawione kminem rzymskim, podane z ryżem i kolendrą - prosta droga do egzotycznych smaków kuchni hinduskiej.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kawałki kurczaka w aromatycznym sosie pomarańczowym z dodatkiem imbiru, orzechów i kolendry. Szybki przepis na wykwintne danie, które łączy delikatne mięso z cytrusową słodyczą - idealne na rodzinny obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste brazylijskie pulpeciki z kaszą, miętą i natką pietruszki. Aromatyczne, łatwe w przygotowaniu danie, które zachwyci smakiem. Idealne na obiad lub kolację z rodziną. Podawane z cytryną.
Odkryj Colcannon - tradycyjne irlandzkie puree z ziemniaków i jarmużu, które od XVII wieku stanowi esencję kuchni Zielonej Wyspy. Poznaj historię, składniki i kulturowe znaczenie tego pożywnego przysmaku.