łatwe
30 min.
3 os.
Chrupiące paski z indyka w specjalnej panierce, podane z kremowym dipem serowym i sałatą. Szybki i pyszny pomysł na obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i chrupiącą teksturą.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 10 czerwca, 2025
Odkryj plince - tradycyjne placki ziemniaczane z Europy Wschodniej, popularne na Litwie, Białorusi i w Polsce. Poznaj historię, recepturę i regionalne warianty tego wyjątkowego przysmaku kuchni wschodnioeuropejskiej.
łatwe
30 min.
3 os.
Chrupiące paski z indyka w specjalnej panierce, podane z kremowym dipem serowym i sałatą. Szybki i pyszny pomysł na obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i chrupiącą teksturą.
Odkryj plince - tradycyjne placki ziemniaczane z Europy Wschodniej, popularne na Litwie, Białorusi i w Polsce. Poznaj historię, recepturę i regionalne warianty tego wyjątkowego przysmaku kuchni wschodnioeuropejskiej.