łatwe
30 min.
3 os.
Chrupiące paski z indyka w specjalnej panierce, podane z kremowym dipem serowym i sałatą. Szybki i pyszny pomysł na obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i chrupiącą teksturą.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 4 maja, 2025
Odkryj fuczki - tradycyjne śląskie danie z kwaśnej kapusty, które od XIX wieku gości na stołach regionu. Poznaj historię i kulturowe znaczenie tej prostej, ale pełnej smaku potrawy z bogatego dziedzictwa kulinarnego Śląska.
łatwe
30 min.
3 os.
Chrupiące paski z indyka w specjalnej panierce, podane z kremowym dipem serowym i sałatą. Szybki i pyszny pomysł na obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i chrupiącą teksturą.
Odkryj fuczki - tradycyjne śląskie danie z kwaśnej kapusty, które od XIX wieku gości na stołach regionu. Poznaj historię i kulturowe znaczenie tej prostej, ale pełnej smaku potrawy z bogatego dziedzictwa kulinarnego Śląska.