łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 16 kwietnia, 2025
Odkryj tajemnice chleba esseńskiego - starożytnego wypieku z kiełkowanego ziarna, który zyskuje popularność w 2025 roku. Poznaj historię, właściwości zdrowotne i prosty przepis na ten wyjątkowy, pełnowartościowy wypiek.
łatwe
60 min.
3 os.
Soczyste golonko gotowane w piwie w szybkowarze. Tradycyjny przepis na mięso, które rozpływa się w ustach dzięki gotowaniu pod ciśnieniem. Idealne z musztardą i chlebem na sycący obiad lub kolację.
Odkryj tajemnice chleba esseńskiego - starożytnego wypieku z kiełkowanego ziarna, który zyskuje popularność w 2025 roku. Poznaj historię, właściwości zdrowotne i prosty przepis na ten wyjątkowy, pełnowartościowy wypiek.