łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste zrazy z karkówki z nadzieniem żurawinowym w aromatycznym sosie własnym. Tradycyjne polskie danie idealne na niedzielny obiad. Łatwy przepis na mięsną ucztę, która rozpływa się w ustach.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj tradycyjne zrazy schabowe duszone w cebulce - soczyste plastry mięsa z ogórkiem i cebulą, przygotowane w aromatycznym sosie. Prosty przepis na pyszne danie kuchni polskiej, idealne z kaszą lub ziemniakami.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne pieczarkowe chili con carne z mięsem mielonym, fasolą i kukurydzą. Aromatyczne, treściwe danie kuchni meksykańskiej z wyrazistymi przyprawami. Łatwe w przygotowaniu, idealne z ryżem lub tortillą.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj pyszne chili con carne z kurczaka - meksykańska alternatywa dla tradycyjnej wersji. Delikatne mięso drobiowe z fasolą, kukurydzą i pomidorami, posypane serem mozzarella. Idealne na przyjęcia i rodzinne obiady!
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj autentyczne meksykańskie chili con carne - pikantne danie z mielonego mięsa, fasoli i kukurydzy. Idealne na obiad, kolację lub przyjęcie. Łatwy przepis z możliwością regulacji ostrości dla każdego podniebienia.
łatwe
60 min.
6 os.
Tradycyjne zawijane zrazy wołowe z boczkiem, ogórkami kiszonymi i cebulą. Delikatne mięso w aromatycznym sosie, duszone do miękkości. Klasyczne polskie danie, które zachwyci każde podniebienie. Idealne z kaszą.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 czerwca, 2025
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste zrazy z indyka nadziewane kaszą jaglaną i leśnymi grzybami. Idealne danie na wykwintną kolację lub uroczysty obiad. Łatwe w przygotowaniu, pełne aromatu tymianku i grzybów.
łatwe
45 min.
6 os.
Odkryj autentyczne chili con carne - pikantne danie meksykańskie z mielonym mięsem, fasolą i kukurydzą. Aromatyczne przyprawy, łatwe przygotowanie w jednym garnku. Idealne na przyjęcia, świetne z serem i nachosami lub w tortilli.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjne chili con carne - pikantna, jednogarnkowa potrawa z wołowiną, fasolą i pomidorami. Idealne danie na obiad lub przyjęcie, podawane z ryżem, tortillą lub nachos. Łatwe w przygotowaniu i pełne wyrazistego smaku.
łatwe
45 min.
4 os.
Soczyste zrazy z karkówki z nadzieniem żurawinowym w aromatycznym sosie własnym. Tradycyjne polskie danie idealne na niedzielny obiad. Łatwy przepis na mięsną ucztę, która rozpływa się w ustach.
łatwe
45 min.
4 os.
Odkryj tradycyjne zrazy schabowe duszone w cebulce - soczyste plastry mięsa z ogórkiem i cebulą, przygotowane w aromatycznym sosie. Prosty przepis na pyszne danie kuchni polskiej, idealne z kaszą lub ziemniakami.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne pieczarkowe chili con carne z mięsem mielonym, fasolą i kukurydzą. Aromatyczne, treściwe danie kuchni meksykańskiej z wyrazistymi przyprawami. Łatwe w przygotowaniu, idealne z ryżem lub tortillą.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj pyszne chili con carne z kurczaka - meksykańska alternatywa dla tradycyjnej wersji. Delikatne mięso drobiowe z fasolą, kukurydzą i pomidorami, posypane serem mozzarella. Idealne na przyjęcia i rodzinne obiady!
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj autentyczne meksykańskie chili con carne - pikantne danie z mielonego mięsa, fasoli i kukurydzy. Idealne na obiad, kolację lub przyjęcie. Łatwy przepis z możliwością regulacji ostrości dla każdego podniebienia.
łatwe
60 min.
6 os.
Tradycyjne zawijane zrazy wołowe z boczkiem, ogórkami kiszonymi i cebulą. Delikatne mięso w aromatycznym sosie, duszone do miękkości. Klasyczne polskie danie, które zachwyci każde podniebienie. Idealne z kaszą.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste zrazy z indyka nadziewane kaszą jaglaną i leśnymi grzybami. Idealne danie na wykwintną kolację lub uroczysty obiad. Łatwe w przygotowaniu, pełne aromatu tymianku i grzybów.
łatwe
45 min.
6 os.
Odkryj autentyczne chili con carne - pikantne danie meksykańskie z mielonym mięsem, fasolą i kukurydzą. Aromatyczne przyprawy, łatwe przygotowanie w jednym garnku. Idealne na przyjęcia, świetne z serem i nachosami lub w tortilli.
łatwe
45 min.
4 os.
Tradycyjne chili con carne - pikantna, jednogarnkowa potrawa z wołowiną, fasolą i pomidorami. Idealne danie na obiad lub przyjęcie, podawane z ryżem, tortillą lub nachos. Łatwe w przygotowaniu i pełne wyrazistego smaku.