średnie
80 min.
4 os.
Odkryj autentyczne chaczapuri - tradycyjny gruziński placek z serem i jajkiem. Łatwy przepis na pyszne ciasto drożdżowe w kształcie łódeczki, wypełnione aromatycznym nadzieniem serowym. Idealne na rodzinny obiad lub wyjątkową przekąskę.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 29 maja, 2025
Odkryj tradycyjny przepis na szczupaka w zalewie octowej z cebulą - wielowiekową polską metodę konserwacji ryb. Poznaj historię marynowania i sekret przygotowania tego szlacheckiego przysmaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 kwietnia, 2025
Odkryj sekrety przygotowania doskonałego szczupaka zarówno na patelni, jak i w piekarniku. Praktyczne wskazówki dotyczące wyboru świeżej ryby, filetowania i usuwania ości dla najlepszych efektów kulinarnych.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 kwietnia, 2025
Odkryj autentyczne chaczapuri megruli - gruzińskie dziedzictwo kulinarne z regionu Megrelii. Poznaj wyjątkowy placek serowy o charakterystycznym okrągłym kształcie i bogatym nadzieniu, będący dumą zachodniej Gruzji.
średnie
80 min.
4 os.
Odkryj autentyczne chaczapuri - tradycyjny gruziński placek z serem i jajkiem. Łatwy przepis na pyszne ciasto drożdżowe w kształcie łódeczki, wypełnione aromatycznym nadzieniem serowym. Idealne na rodzinny obiad lub wyjątkową przekąskę.
Odkryj tradycyjny przepis na szczupaka w zalewie octowej z cebulą - wielowiekową polską metodę konserwacji ryb. Poznaj historię marynowania i sekret przygotowania tego szlacheckiego przysmaku.
Odkryj sekrety przygotowania doskonałego szczupaka zarówno na patelni, jak i w piekarniku. Praktyczne wskazówki dotyczące wyboru świeżej ryby, filetowania i usuwania ości dla najlepszych efektów kulinarnych.
Odkryj autentyczne chaczapuri megruli - gruzińskie dziedzictwo kulinarne z regionu Megrelii. Poznaj wyjątkowy placek serowy o charakterystycznym okrągłym kształcie i bogatym nadzieniu, będący dumą zachodniej Gruzji.