średnie
80 min.
4 os.
Odkryj autentyczne chaczapuri - tradycyjny gruziński placek z serem i jajkiem. Łatwy przepis na pyszne ciasto drożdżowe w kształcie łódeczki, wypełnione aromatycznym nadzieniem serowym. Idealne na rodzinny obiad lub wyjątkową przekąskę.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 23 maja, 2025
łatwe
40 min.
4 os.
Szybki i soczysty obiad z kaszą gryczaną, indykiem i pieczarkami. Proste danie pełne smaku, idealne dla początkujących kucharzy i zabieganych rodzin. Zdrowa alternatywa dla fast foodów na codzienny posiłek.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 28 maja, 2025
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna kasza gryczana z wędzonym boczkiem, delikatnym bobem i aromatycznymi pieczarkami. Szybkie i sycące danie obiadowe z prostych składników, idealne na rodzinny posiłek. Łatwy przepis na tradycyjną polską potrawę.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 kwietnia, 2025
Odkryj autentyczne chaczapuri megruli - gruzińskie dziedzictwo kulinarne z regionu Megrelii. Poznaj wyjątkowy placek serowy o charakterystycznym okrągłym kształcie i bogatym nadzieniu, będący dumą zachodniej Gruzji.
średnie
80 min.
4 os.
Odkryj autentyczne chaczapuri - tradycyjny gruziński placek z serem i jajkiem. Łatwy przepis na pyszne ciasto drożdżowe w kształcie łódeczki, wypełnione aromatycznym nadzieniem serowym. Idealne na rodzinny obiad lub wyjątkową przekąskę.
łatwe
40 min.
4 os.
Szybki i soczysty obiad z kaszą gryczaną, indykiem i pieczarkami. Proste danie pełne smaku, idealne dla początkujących kucharzy i zabieganych rodzin. Zdrowa alternatywa dla fast foodów na codzienny posiłek.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszna kasza gryczana z wędzonym boczkiem, delikatnym bobem i aromatycznymi pieczarkami. Szybkie i sycące danie obiadowe z prostych składników, idealne na rodzinny posiłek. Łatwy przepis na tradycyjną polską potrawę.
Odkryj autentyczne chaczapuri megruli - gruzińskie dziedzictwo kulinarne z regionu Megrelii. Poznaj wyjątkowy placek serowy o charakterystycznym okrągłym kształcie i bogatym nadzieniu, będący dumą zachodniej Gruzji.