łatwe
30 min.
6 os.
Pyszne kurczak monkey fingers z bananem, wiórkami kokosowymi i limonką. Chrupiące, panierowane kawałki kurczaka z egzotycznym dodatkiem, idealne na przekąskę lub imprezę. Podawane z sosem sambal i kolendrą.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 9 maja, 2025
Odkryj autentyczne ceviche - tradycyjne peruwiańskie danie z marynowanych owoców morza. Poznaj jego prekolumbijskie korzenie, sposób przygotowania i kulturowe znaczenie jako narodowy symbol kuchni Peru.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszne kurczak monkey fingers z bananem, wiórkami kokosowymi i limonką. Chrupiące, panierowane kawałki kurczaka z egzotycznym dodatkiem, idealne na przekąskę lub imprezę. Podawane z sosem sambal i kolendrą.
Odkryj autentyczne ceviche - tradycyjne peruwiańskie danie z marynowanych owoców morza. Poznaj jego prekolumbijskie korzenie, sposób przygotowania i kulturowe znaczenie jako narodowy symbol kuchni Peru.