łatwe
60 min.
8 os.
Domowe mini calzone z nadzieniem z szynki, suszonych pomidorów i parmezanu. Poznaj prosty przepis na włoskie pierożki z ciasta do pizzy - idealne na obiad lub imprezę. Szybkie i pyszne danie dla całej rodziny!
średnie
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na włoskie calzone z kurczakiem - pyszny pieróg inspirowany pizzą. Dowiedz się jak przygotować idealne ciasto, soczysty farsz z kurczakiem i warzywami oraz poznaj tajniki perfekcyjnego wypieku tego smacznego dania.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste ragout z wołowego ogona w pomidorowym sosie. Delikatne mięso duszone z warzywami i przyprawami Knorr. Idealne danie obiadowe podane z puree ziemniaczanym. Prosty przepis na wykwintne danie.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny ragout z indyka z pieczarkami, ogórkami i papryką. Szybkie i proste danie duszone w kremowym sosie ze śmietanką. Idealne na rodzinny obiad w 15 minut.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 czerwca, 2025
Odkryj sekrety klasycznego ragout - francuskiego dania duszonego, które zachwyca intensywnym smakiem i aromatem. Poznaj pochodzenie, tradycję i techniki przygotowania tego kulinarnego skarbu kuchni francuskiej.
łatwe
60 min.
8 os.
Domowe mini calzone z nadzieniem z szynki, suszonych pomidorów i parmezanu. Poznaj prosty przepis na włoskie pierożki z ciasta do pizzy - idealne na obiad lub imprezę. Szybkie i pyszne danie dla całej rodziny!
średnie
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na włoskie calzone z kurczakiem - pyszny pieróg inspirowany pizzą. Dowiedz się jak przygotować idealne ciasto, soczysty farsz z kurczakiem i warzywami oraz poznaj tajniki perfekcyjnego wypieku tego smacznego dania.
łatwe
90 min.
4 os.
Soczyste ragout z wołowego ogona w pomidorowym sosie. Delikatne mięso duszone z warzywami i przyprawami Knorr. Idealne danie obiadowe podane z puree ziemniaczanym. Prosty przepis na wykwintne danie.
łatwe
30 min.
4 os.
Pyszny ragout z indyka z pieczarkami, ogórkami i papryką. Szybkie i proste danie duszone w kremowym sosie ze śmietanką. Idealne na rodzinny obiad w 15 minut.
Odkryj sekrety klasycznego ragout - francuskiego dania duszonego, które zachwyca intensywnym smakiem i aromatem. Poznaj pochodzenie, tradycję i techniki przygotowania tego kulinarnego skarbu kuchni francuskiej.