łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj soczyste sznycelki drobiowe po francusku w wyjątkowej panierce z zupą cebulową i serem. Chrupiące, aromatyczne danie gotowe w 30 minut - idealne na szybki, wykwintny obiad dla całej rodziny.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.
łatwe
30 min.
4 os.
Odkryj soczyste sznycelki drobiowe po francusku w wyjątkowej panierce z zupą cebulową i serem. Chrupiące, aromatyczne danie gotowe w 30 minut - idealne na szybki, wykwintny obiad dla całej rodziny.
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.