łatwe
30 min.
6 os.
Pyszne kurczak monkey fingers z bananem, wiórkami kokosowymi i limonką. Chrupiące, panierowane kawałki kurczaka z egzotycznym dodatkiem, idealne na przekąskę lub imprezę. Podawane z sosem sambal i kolendrą.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.
łatwe
30 min.
6 os.
Pyszne kurczak monkey fingers z bananem, wiórkami kokosowymi i limonką. Chrupiące, panierowane kawałki kurczaka z egzotycznym dodatkiem, idealne na przekąskę lub imprezę. Podawane z sosem sambal i kolendrą.
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.