średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna paciaja mazowiecka - pyszny sos z mięsem, warzywami i koncentratem pomidorowym. Idealne danie obiadowe podawane z ryżem lub makaronem. Szybki i sycący przepis kuchni polskiej.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.
średnie
60 min.
4 os.
Tradycyjna paciaja mazowiecka - pyszny sos z mięsem, warzywami i koncentratem pomidorowym. Idealne danie obiadowe podawane z ryżem lub makaronem. Szybki i sycący przepis kuchni polskiej.
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.