łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste medaliony z polędwicy w żurawinowej marynacie, podane z domowym puree z pieczonych warzyw i rukolą. Idealne danie obiadowe łączące delikatne mięso z aromatycznymi dodatkami.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.
łatwe
60 min.
4 os.
Soczyste medaliony z polędwicy w żurawinowej marynacie, podane z domowym puree z pieczonych warzyw i rukolą. Idealne danie obiadowe łączące delikatne mięso z aromatycznymi dodatkami.
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.