łatwe
60 min.
4 os.
Pyszne faszerowane kabaczki z serem feta, mięsem i warzywami. Proste danie obiadowe z soczystym nadzieniem i aromatycznymi przyprawami. Idealne dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej i zdrowych posiłków.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.
łatwe
60 min.
4 os.
Pyszne faszerowane kabaczki z serem feta, mięsem i warzywami. Proste danie obiadowe z soczystym nadzieniem i aromatycznymi przyprawami. Idealne dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej i zdrowych posiłków.
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.