łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne mini dynie faszerowane meksykańskim nadzieniem z mięsem, fasolą i kukurydzą. Idealne danie na jesienny obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 24 kwietnia, 2025
Odkryj okrasę z gęsi - tradycyjny polski przysmak kulinarny z wielowiekową historią. Poznaj, jak ten szlachetny tłuszcz kształtował polską kuchnię od średniowiecza i dlaczego do dziś jest ceniony przez smakoszy.
łatwe
45 min.
4 os.
Pyszne mini dynie faszerowane meksykańskim nadzieniem z mięsem, fasolą i kukurydzą. Idealne danie na jesienny obiad lub kolację. Łatwe w przygotowaniu i pełne smaku.
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.
Odkryj okrasę z gęsi - tradycyjny polski przysmak kulinarny z wielowiekową historią. Poznaj, jak ten szlachetny tłuszcz kształtował polską kuchnię od średniowiecza i dlaczego do dziś jest ceniony przez smakoszy.