łatwe
30 min.
3 os.
Chrupiące paski z indyka w specjalnej panierce, podane z kremowym dipem serowym i sałatą. Szybki i pyszny pomysł na obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i chrupiącą teksturą.
- Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 27 maja, 2025
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.
łatwe
30 min.
3 os.
Chrupiące paski z indyka w specjalnej panierce, podane z kremowym dipem serowym i sałatą. Szybki i pyszny pomysł na obiad, który zachwyci całą rodzinę swoim smakiem i chrupiącą teksturą.
Odkryj tradycyjny polski przysmak - bryzol wołowy i wieprzowy. Poznaj historię tego wykwintnego dania wywodzącego się z kuchni szlacheckiej, jego przygotowanie i współczesne warianty.