Wybierz danie
  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 31 maja, 2025
    easy

    łatwe

    15 min.

    6 os.

    Klasyczny Boeuf Stroganow z polędwicy wołowej, pieczarkami i cebulą w aromatycznym sosie. Wyraziste, pikantne danie jednogarnkowe idealne na przyjęcia. Szybki przepis na tradycyjny gulasz ze śmietaną.

  • easy

    łatwe

    60 min.

    6 os.

    Soczysty pieczony udziec z indyka w aromatycznym sosie własnym - doskonały na uroczysty obiad. Łatwy przepis na wykwintne danie, które zachwyci każdego miłośnika drobiu. Gotowe w godzinę!

  • Dania główne, PrzepisyOpublikowano dnia: 5 maja, 2025

    Odkryj sekret tradycyjnego polskiego rumsztyku - soczystego kotleta wołowego z udźca i polędwicy. Poznaj historię, techniki przygotowania i najlepsze przyprawy do tego klasycznego dania kuchni polskiej.