łatwe
15 min.
6 os.
Klasyczny Boeuf Stroganow z polędwicy wołowej, pieczarkami i cebulą w aromatycznym sosie. Wyraziste, pikantne danie jednogarnkowe idealne na przyjęcia. Szybki przepis na tradycyjny gulasz ze śmietaną.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kawałki kurczaka w aromatycznym sosie pomarańczowym z dodatkiem imbiru, orzechów i kolendry. Szybki przepis na wykwintne danie, które łączy delikatne mięso z cytrusową słodyczą - idealne na rodzinny obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Kremowa polenta z karmelizowanym konfitem cebulowym, parmezanem i serem pleśniowym. Domowy przepis na włoski przysmak w nowej odsłonie - idealny jako przystawka lub dodatek do dań głównych.
łatwe
55 min.
4 os.
Kremowa polenta z dynią, pomidorkami i świeżym szpinakiem. Pyszne, wegetariańskie danie, które łączy delikatność kaszy kukurydzianej z intensywnym smakiem warzyw. Idealne na sycący obiad lub kolację.
łatwe
15 min.
6 os.
Klasyczny Boeuf Stroganow z polędwicy wołowej, pieczarkami i cebulą w aromatycznym sosie. Wyraziste, pikantne danie jednogarnkowe idealne na przyjęcia. Szybki przepis na tradycyjny gulasz ze śmietaną.
łatwe
30 min.
4 os.
Soczyste kawałki kurczaka w aromatycznym sosie pomarańczowym z dodatkiem imbiru, orzechów i kolendry. Szybki przepis na wykwintne danie, które łączy delikatne mięso z cytrusową słodyczą - idealne na rodzinny obiad.
łatwe
45 min.
4 os.
Kremowa polenta z karmelizowanym konfitem cebulowym, parmezanem i serem pleśniowym. Domowy przepis na włoski przysmak w nowej odsłonie - idealny jako przystawka lub dodatek do dań głównych.
łatwe
55 min.
4 os.
Kremowa polenta z dynią, pomidorkami i świeżym szpinakiem. Pyszne, wegetariańskie danie, które łączy delikatność kaszy kukurydzianej z intensywnym smakiem warzyw. Idealne na sycący obiad lub kolację.