łatwe
60 min.
8 os.
Domowe mini calzone z nadzieniem z szynki, suszonych pomidorów i parmezanu. Poznaj prosty przepis na włoskie pierożki z ciasta do pizzy - idealne na obiad lub imprezę. Szybkie i pyszne danie dla całej rodziny!
łatwe
15 min.
6 os.
Klasyczny Boeuf Stroganow z polędwicy wołowej, pieczarkami i cebulą w aromatycznym sosie. Wyraziste, pikantne danie jednogarnkowe idealne na przyjęcia. Szybki przepis na tradycyjny gulasz ze śmietaną.
średnie
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na włoskie calzone z kurczakiem - pyszny pieróg inspirowany pizzą. Dowiedz się jak przygotować idealne ciasto, soczysty farsz z kurczakiem i warzywami oraz poznaj tajniki perfekcyjnego wypieku tego smacznego dania.
łatwe
60 min.
5 os.
Pyszna ryba po japońsku - klasyczny przepis na obsmażane plastry ryby w panierce, przekładane warstwami korniszonów, cebuli i papryki, zalane aromatyczną zalewą pomidorową. Idealna na przyjęcia i święta!
łatwe
60 min.
8 os.
Domowe mini calzone z nadzieniem z szynki, suszonych pomidorów i parmezanu. Poznaj prosty przepis na włoskie pierożki z ciasta do pizzy - idealne na obiad lub imprezę. Szybkie i pyszne danie dla całej rodziny!
łatwe
15 min.
6 os.
Klasyczny Boeuf Stroganow z polędwicy wołowej, pieczarkami i cebulą w aromatycznym sosie. Wyraziste, pikantne danie jednogarnkowe idealne na przyjęcia. Szybki przepis na tradycyjny gulasz ze śmietaną.
średnie
60 min.
4 os.
Odkryj przepis na włoskie calzone z kurczakiem - pyszny pieróg inspirowany pizzą. Dowiedz się jak przygotować idealne ciasto, soczysty farsz z kurczakiem i warzywami oraz poznaj tajniki perfekcyjnego wypieku tego smacznego dania.
łatwe
60 min.
5 os.
Pyszna ryba po japońsku - klasyczny przepis na obsmażane plastry ryby w panierce, przekładane warstwami korniszonów, cebuli i papryki, zalane aromatyczną zalewą pomidorową. Idealna na przyjęcia i święta!